Over Ons

FitMix koopt, verkoopt en verhuurt tweedehands fitnesstoestellen en bijbehorende artikelen. Ons ruim aanbod aan producten wordt met of zonder uitgebreid nazicht en bijhorende onderhoudsbeurt aangeboden afhankelijk van het budget en de wensen van de klant. Ook voor herstellingen en onderhoudscontracten kan u bij ons terecht.

FitMix tweedehands fitnesstoestellen

FitMix is al meer dan 20 jaar expert in het verkopen en verhuren van tweedehands fitnesstoestellen. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen kunnen bij ons terecht. Ons ruim assortiment aan producten, vaak afkomstig uit faillissementen, is van hoge kwaliteit en bevat verschillende vooraanstaande merken zoalsLife Fitness, Technogym en andere.

FitMix voert ook herstellingen uit aan uw apparatuur al of niet bij ons aangekocht en maakt professioneletoestellen op maat. Door onze rijke ervaring met de inrichting van fitnesscentra in penitentaire instellingen en opvangcentra zijn wij ook gespecialiseerd in beveiligde trainingsruimtes. Gaande van kunststof spiegels, bevestigen van alle losse onderdelen tot een overzichtelijke opberging van alle materiaal ter vereenvoudiging van controles.

Bekijk ons aanbod voor een overzicht van al onze producten of neem contact op als u graag een toestel op maat laat maken op basis van uw specifieke doelgroep of locatie. Neem ook voor andere interieurartikelen gerelateerd aan sportcentra of fitnessruimtes een kijkje in onze online catalogus.